Imatran Golf Oy on asetettu selvitystilaan 12.7.2019 - Golfliigan finaali järjestetään Holiday Club Saimaa Golfin kentällä!!!

Toinen Golfliiga 2019 finaalikenttämme Imatran Golf Oy on asetettu selvitystilaan viime viikolla ja sen seurauksena saimme Imatran Golfista ilmoituksen, että kenttä joutuu peruuttamaan Golfliiga 2019 finaalitapahtuman.

Tämän seurauksena olemme sopineet Holiday Clubin kanssa, että 2 -päiväinen Golfliiga 2019 finaali järjestetään 31.8. - 1.9.2019 Holiday Club Saimaa Golfin kentällä Rauhassa.

Tämä muutos tulee aiheuttamaan aikataulumuutoksia kisalle eli joudumme aikaistamaan molempina päivinä lähtöaikoja. Tarkemmat muutokset tulemme ilmoittamaan henkilökohtaisesti kaikille finalisteille sähköpostilla. Pyrimme myös huomioimaan pelaajien toivomukset lähtöaikojen suhteen.

Olli Palkamo