VIIKON LIIGAKIERROKSEN 2019 VIIMEINEN VIIKKO ON ALKANUT

Viikon Liigakierros 2019 on edennyt jo neljännelle viikolle ja Golfliiga 2019 finaalipaikoista kilpailu käy kovana - varmista paikkasi finaaliin osallistumalla kisaan mukaan!

Kolmen ensimmäisen viikon tavarapalkintoarvonnat on tehty ja Cleveland tarkkuuswedgen ja pallopaketit ovat voittaneet seuraavat pelaajat:
Viikko 1: Kari Koivisto HC Golfista
Viikko 2: Vesa Verronen Virpiniemi Golfista
Viikko 3: Arto Pekkinen, Kerigolfista

Onnittelut voittajille ja toimitamme palkinnot noudettavaksi pelaajien golfklubien caddiemastereille!

Peliaikaa on siis vielä tämän kuun loppuun, jolloin 2 parasta pelaajaa klubien Viikon Liigakierroksen kilpailuista saa osallistumisoikeuden Golfliiga 2019 finaaliin Holiday Club Saimaa Golfiin Lappeenrantaan. Siellä sitten kisataan paikasta Team Finland 2019 joukkueeseen World Amateur Golfers Championship finaaliin Borneon saarelle lokakuussa.

Huom! Nyt kannattaa tavoitella paikkaa joukkueeseen eli osallistu Viikon Liigakierrokselle, sillä viimeisen viikon tavarapalkinnon lisäksi on tarjolla 2 lisäpaikkaa Golfliiga 2019 finaaliin Villillä kortilla, jotka arvomme kaikkien Viikon Liigakierrokselle osallistuneiden joukosta 2.8.2019!

Olli Palkamo