GolfLiiga kumppaniksi

20170817_124145.jpg
 
 

GolfLiiga – 2018 by WAGC

GolfLiiga  -on uusi konsepti jossa GOLF & LÄTKÄ lyövät kättä yli lajirajojen. Teeman ja nimenmukaisesti LIIGA ja LIIGA joukkueet ovat isossa asemassa itse tapahtumissa ja yhteistyössä läpi kesän Helsingistä – Ouluun. GolfLiiga tarjoaa tavalliselle klubipelaajalle upeita elämyksiä läpi kesän.

GolfLiiga 2018 on teemoitettu tapahtumasarja, jossa olemme yhdistäneet jääkiekon ja golfin yli lajirajojen. GOLF LIIGA 2018 tapahtumat tulevat kaikille liigapaikkakunnille niin jäähalleissa promoina ( maalis-huhtikuu) kuin GolfLiiga - tapahtumina ( touko-elokuu) aikana sekä GO EXPO GOLF golf-messuille 2.-4.3.2018.

Haluamme jalkautua Suomen seuratuimman urheilulajin ja ammattilaissarjan kanssa myös keskikesällä koko kansan pariin.  GolfLiiga - tapahtumat on järjestetty ennenkaikkea golf ja kiekkofaneille eli molemmista lajeista kiinnostuneille ihmisille. GolfLiiga - tapahtumissa tunnustetaan väriä ja ei ole häpeä pelata siis vaikkapa Tapparan, Kalpan tai Kärppien pelipaidoissa oma golfkierros, päinvastoin.

Tapahtumissa tulet näkemään SM-LIIGA joukkueiden pelaajia, valmennusta, laji-ihmisiä eri ammattilaissarjoista sekä ennenkaikkea faneja, joille tapahtumasarja on suunnattu.

Voit törmätä kannattamasi joukkueen GolfLiiga tuotteisiin ja hankkia niitä tapahtumatorilta tai voittaa tapahtumasta vaikkapa kannustamasi joukkueen pelipaidan joukkueen nimmareilla, pääsylippuja 2018 runkosarja otteluihin tai pelaat samassa ryhmässä liigapelaajien kanssa ?

GolfLiiga 2018 pitää sisällään sekä yksilökilpailut WAGC ja parikilpailut WAGI jotka pelataan saman logosateenkaaren alla 44 eri maassa , samoilla säännöillä ja karsintoihin osallistuu yli 70.000 pelaajaa ympärimaailman. www.worldgolfers.com

WAGC on lyhenne lauseesta World Amateur Golfers Championship , joka on maailman suurin amatööri harrastajille suunnattu golf tour.  Teeman mukaisen golf tapahtuman ja globalin tourin amatööreille  ammattilaispuittein vuonna 1995 on luonut edesmennyt Ruotsin menestynein ja arvostetuin jääkiekkosuuruus ja  golf pioneeri Sven Tumba ( 1931-2011 ). Sven Tumban apuna alusta asti oli mukana niin ikään edesmennyt WAGC kiertueen kunniapuheenjohtajana toiminut  Arnold Palmer ( 1929-2016).  Hänen jälkeensä kiertueen kunniapuheenjohtajana toimii Ruotsin naisgolfareiden ykkösnimi ja maailman menestynein naisgolfammattilainen Annika Söderstam. Vuonna 2017 kiertue sai turnauksen suojelijaksi myös ruotsalaisen golflegendan Jesper Parnevikin.

Suomessa osakilpailuja vuonna 2018 pelataan www.golfliiga.fi

 • SM-LIIGA paikkakunnat 15kpl, joissa WAGI karsintakilpailua 17 kpl, WAGC karsintakilpailua 16 kpl
 • Suomen WAGC finaalit 2 päiväisenä 2 huippukentällä 1.-2.9.2018 Holiday Club Saimaa Golf ja Viipurin Golf
 • Viikon LIIGA-KIERROS finaali 9.9.2018 Holiday Club Saimaa Golf
 • World Amateur Golfers Championship maailmanfinaalit pelataan Malesian Johor Bahrussa 20.-28.10.2018

 

GolfLiiga 2018 Magazine mediana

Saatesanoista UUTUUS TUOTTEESEEN, eli tämän teeman maailmanlaajuisen teeman ympärille olemaan lanseeranneet oman GolfLiiga - MAGAZINE joka on laadukkaasti tuotettu kokonaisuus ja tavoittaa golfarit kasvokkain:

 • Kilpailuissa ja yli 80 tapahtumassa
 • Golf-klubeilla yli 60 kenttää
 • Kumppanijakeluissa
 • Eri yritysten ja yhteisöjen golfkerhoissa
 • GolfLiiga -  tourin golf-klubeilla
 • Eri tapahtuma areenoiden aitioissa
 • Yrityskumppaniemme toimitiloissa ja kahvihuoneissa
 • Jokainen pelaaja saa GolfLiiga tapahtumissa lehden itselleen

Kun haluat saavuttaa aktiivisen liikkujan, joka harrastaa golfia, ulkoilee, matkailee, lomailee ja liikkuu myös kansainvälisesti, olet oikean median äärellä.

SAAVUTAMME yli 100 000 GOLFARIA Suomessa , jossa on yli 140 000 rekisteröitynyttä golfin harrastajaa. Kuten WAGC kilpailumme jonka slogan on muuten ” The Most Prestigious Amateur Golf Tournament In The World ”.

Ajattelemme lajia golf sosiaalisuuden, ulkoilun, yhdessäolon ja loistavan liikuntaharrastuksen kautta, joka toki kilpailuviettistä luonnetta hivelee, kun saa taistella päivittäin itseään vastaan.

Mikäli golf lajina kiinnostaa? - kohderyhmä tukee palvelusi tai tuotteesi imagoa - kohderyhmä toimii liiketoimintaasi tukien kaupallisesti , ota yhteyttä ja  luodaan strategia joka toimii ja viedään se käytäntöön.

Olemme kustannustehokas  ja omavarainen – pitkäaikaisen ja suunnitelmallisen yhteistyön pohjalta löytyy joustavia tapoja toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti asioita, monellakin eri tavalla ja toteutusmallilla.

Kohderyhmät

Kaikki golfia harrastavat ja golfista  kiinnostuneet nuoret ja aikuiset laji ihmiset.  Sidosryhmät – yritykset – mainostajat – palveluiden tarjoajat – palveluiden ostajat

WGC Finland Oy on yrityksenä monitasoinen ja kanavainen partneri .  Me tuotamme läpi vuoden omia tapahtumia, omia mediakanavia, promootioita , demoja sekä asiakastilaisuuksia että verkostoitumistapahtumia laji ihmisten ja yritysten kanssa. Viemme pääasiassa lajia sinne missä ihmiset ovat, eikä toisinpäin.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja kanavia tavoittaa tuotteilla ja palveluilla laajalti kohdeyleisö pääasiassa live kohtaamisten kautta. Tuotteet joita tarjoamme ovat WGC Finland Oy:n omia tuotteita ja mediakanavista kampanjamahdollisuudet niin tapahtumat, HIO-Vakuutus ja sen etuohjelma,  kuin somekanavissa toteutettavat kampanjat kumppaniemme kanssa.

Tapahtumamarkkinointi ja mahdollisuudet

 • GolfLiiga Magazine - Printti ( 20.000 painos)
 • GolfLiiga on 40 golf tapahtumaa Suomesta – Malesian Johor Bahruun ” Sinustako TEAM FINLAND” edustaja Maailmanfinaaliin?
 • Viikon Liigakierros on Suomen suurin amatöörien viikkokisa 1920 kisapäivää, yli 60 klubia, yli 14.000 golfaria
 • Yritystapahtumat – GolfLiiga teemalla avaimetkäteen
 • GolfLiiga - sisäpiiri  :verkostoitumistilaisuudet – läpi vuoden - tapahtumia 2-3 krt vuodessa eri kumppaneiden tiloissa, teattereissa, aitioissa, konserteissa, lätkämatseissa, golf liikkeissä ( GOLF SKY Vantaa ja Tampere ) .  Voit ehdottaa myös uusia ajatuksia

WAGC Hole In One - Vakuutus

 • WAGC Hole In One Vakuutus – Vakuuttaja OP Vakuutus Oy www.worldgolfers.fi/hio
 • WAGC HIO – kanta-asiakasohjelma – kumppaniedut – aktiivisen ihmisen etukortti
 • WAGC HIO – tuemme Vakuutuksen myynnillä golf liiton Draivia kouluun ohjelmaa

Mainonta ja mediat

 • Mainontaa sosiaalisissa medioissamme: FB, Insta, Twitter, Linkedin
 • Mainonta verkossa – www.worldgolfers.fi , www.golfliiga.fi, www.liiga.fi
 • Matkat maailmalle WAGC karsintakilpailuihin  Eurooppa, Aasia, USA ( partnerin kautta lennot )
 • Valokuvaus , video ja editointipalvelut, ilmakuvat ja videot golf tapahtumista