GolfLiiga kumppaniksi

20170817_124145.jpg
 
 

GolfLiiga – 2019 by WAGC

GolfLiiga  -on konsepti jossa GOLF & LÄTKÄ lyövät kättä yli lajirajojen. Teeman ja nimenmukaisesti LIIGA ja LIIGA joukkueet ovat isossa asemassa itse tapahtumissa ja yhteistyössä läpi kesän Helsingistä – Leville. GolfLiiga tarjoaa tavalliselle klubipelaajalle upeita elämyksiä läpi kesän.

Haluamme jalkautua Suomen seuratuimman urheilulajin ja ammattilaissarjan kanssa myös keskikesällä koko kansan pariin.  GolfLiiga - tapahtumat on järjestetty ennenkaikkea golf ja kiekkofaneille eli molemmista lajeista kiinnostuneille ihmisille. GolfLiiga - tapahtumissa tunnustetaan väriä ja ei ole häpeä pelata siis vaikkapa HPK, Sportin tai Kärppien pelipaidoissa oma golfkierros, päinvastoin.

GolfLiiga 2019 pelataan tänä vuonna 2 tasoryhmässä: HCP 0 - 15,0 ja HCP 15,1 - 25,4. Henkilökohtaisen kisan kanssa pääset pelaamaan samanaikaisesti myös parikisaa pelikaverisi kanssa, joten Teillä on tuplamahdollisuus päästä Golfliiga 2019 finaaliin elo- syyskuun vaihteessa Lappeenrantaan ja Imatralle tavoittelemaan paikkaa Team Finland 2019 joukkueeseen. Golfliigan finaalin voittajat lähtevät edustamaan Suomea kansainväliseen World Amateur Golfers Championship Championship ja Invitational 2019 finaaleihin lokakuussa 2019. Vuoden 2019 maailman finaali järjestetään Malesian Borneon saarella Kota Kinabalussa, jonne tulee pelaajia yli 40 eri maasta tavoittelemaan World Amateur Golfers Championship 2019 titteliä. Maailman finaalista löydät tarkempaa tietoa tapahtuman verkkosivuilta www.worldgolfers.com

WAGC on lyhenne lauseesta World Amateur Golfers Championship , joka on maailman suurin amatööri harrastajille suunnattu golf tour.  Teeman mukaisen golf tapahtuman ja globalin tourin amatööreille  ammattilaispuittein vuonna 1995 on luonut edesmennyt Ruotsin menestynein ja arvostetuin jääkiekkosuuruus ja  golf pioneeri Sven Tumba ( 1931-2011 ). Sven Tumban apuna alusta asti oli mukana niin ikään edesmennyt WAGC kiertueen kunniapuheenjohtajana toiminut  Arnold Palmer ( 1929-2016).  Hänen jälkeensä kiertueen kunniapuheenjohtajana toimii Ruotsin naisgolfareiden ykkösnimi ja maailman menestynein naisgolfammattilainen Annika Söderstam. Vuonna 2017 kiertue sai turnauksen suojelijaksi myös ruotsalaisen golflegendan Jesper Parnevikin.