Kaikki-joukkueet.jpg

Kiertueohjelma  |  Säännöt: parikisaYksilökisa  |  Palkinnot


GolfLiiga 2019

GolfLiiga 2019 on valtakunnallinen, 15 LIIGA-joukkueen kanssa yhteistyössä järjestettävä golfkilpailukiertue. Liigapaikkakunnilla ja valituilla golfkentillä pelattava kiertue sisältää henkilökohtaisen kilpailun ja parikilpailun sekä Viikon Liigakierros -viikkokilpailun.

Kaikissa karsintakilpailuissa on luvassa erinomaiset palkintopöydät yhteistyökumppaniemme siivittämänä sekä tietysti paikallisia kiekkotähtiä vauhdittamassa päivän suorituksia.

 
20170604_142808.jpg

LIIGAJOUKKUEET.jpg

GolfLiiga 2019 tapahtumissa on mukana aina paikallinen LIIGA joukkue. Sinulla on mahdollisuus tavata pelaajia ja joukkueen johtoa myös kesällä.  Voit kuulla kesän kuulumisia, joukkueen edesottamuksia myös harjoituskaudella. Faneille tämä onkin oivallinen paikka tavata oman kaupunkinsa LIIGA tähtiä myös viheriöllä, rakkaan golfin parissa.

Tapahtumissa mukana myös jääkiekkopiireistä tuttuja persoonia.

collection_tmp.png

 


liiga.jpg

Jääkiekon SM-LIIGA on Suomen seuratuin urheilutapahtumasarja Suomessa, niin medioiden välityksellä kuin katsomoissa. Yli 2.200 000 seuraajaa vuosittain.

 
wagc.png

 

World Amateur Golfers Championship on maailman suurin amatööreille suunnattu golf tour. Karsinnat pelataan 44 eri maassa ja yhteensä yli 60 000 golfaria taistelee paikasta oman maansa edustusjoukkueeseen tähtäimenä maailman finaali 17.–26.10.2019.