Kaikki-joukkueet.jpg

Kiertueohjelma  |  Säännöt: parikisaYksilökisa  |  Palkinnot


GolfLiiga 2018

GolfLiiga 2018 on valtakunnallinen, 15 LIIGA-joukkueen kanssa yhteistyössä järjestettävä golfkilpailukiertue. Liigapaikkakunnilla ja valituilla golfkentillä pelattava kiertue sisältää henkilökohtaisen kilpailun ja pariscramblen sekä Viikon Liigakierros -viikkokilpailun.

Kaikissa karsintakilpailuissa on luvassa erinomaiset palkintopöydät yhteistyökumppaniemme siivittämänä sekä tietysti paikallisia kiekkotähtiä vauhdittamassa päivän suorituksia.

 
20170604_142808.jpg

LIIGAJOUKKUEET.jpg

Jokaisessa GolfLiiga 2018 tapahtumassa paikallisen LIIGAJOUKKUEEN nimikkoväylällä palkintona pelipaita nimikirjoituksin voittajalle, sekä pääsylippuja kauden 2018–2019 runkosarjan otteluihin ja GolfLiiga tuotteita.

GolfLiiga 2018 tapahtumissa on mukana aina paikallinen LIIGA joukkue. Sinulla on mahdollisuus tavata pelaajia ja joukkueen johtoa myös kesällä.  Voit kuulla kesän kuulumisia, joukkueen edesottamuksia myös harjoituskaudella. Faneille tämä onkin oivallinen paikka tavata oman kaupunkinsa LIIGA tähtiä myös viheriöllä, rakkaan golfin parissa.

Tapahtumissa mukana myös jääkiekkopiireistä tuttuja persoonia.

collection_tmp.png

Tapahtumien yhteydessä järjestetään klubien yhteyteen GolfLiiga–SHOP by Golf Sky josta voit hankkia oman suosikkijoukkueesi golf-tuotteita GolfLiiga Collection hinnoin.

Collection Tuotteet julkistetaan GO EXPO GOLF MESSUILLA 2.–4.3.2018

GOLF LIIGA tuotteet myynnissä GOLF SKY – kaupoissa sekä verkkokaupassa läpi tourin.

 


liiga.jpg

Jääkiekon SM-LIIGA on Suomen seuratuin urheilutapahtumasarja Suomessa, niin medioiden välityksellä kuin katsomoissa. Yli 2.200 000 seuraajaa vuosittain.

 
wagc.png

 

World Amateur Golfers Championship on maailman suurin amatööreille suunnattu golf tour. Karsinnat pelataan 44 eri maassa ja yhteensä yli 60 000 golfaria taistelee paikasta oman maansa edustusjoukkueeseen tähtäimenä maailman finaali 20.–28.10.2018.