Kahdeksas viikon liigakierroksen voittaja on Sanna Kapanen - onnea!

Viikon Liigakierros on nyt alkukilpailujen osalta pelattu loppuun ja Lappeenrannan finaali järjestetään voittajille 9.9.2018. Lähetämme kutsut voittajille parin viikon sisällä. Kahdeksannella kisaviikolla HC Golfin Sanna Kapanen voitti Liiga golftuotteita eli Srixon liigagolfbägin, - matkasuojan ja "aurinkovarjon".  Onnea Sanna!

Viikkokisa8.jpg


Lisäksi arvoimme 5 kpl Holiday Clubin majoituslahjakortteja, joiden voittajia olivat Marja Hellsten Järviseudun Golfseurasta,  Merja Kurula Levi Golfista, Eero Mäenpää Kokkolan Golfista, Arto Pekkinen Kerigolfista ja Mauri Niemi Alastaro Golfista.
Onnea Voittajille koko Golfliigan puolesta!


Vielä on 3 karsintaviikonloppua jäljellä niin pariscramblekisassa kuin myös henkilökohtaisessa kisassa. Ensi viikonloppuna on Pelicans Golf Lahen Takkulassa Lahti Golfin kentällä ja viikon päästä Saipa Golf Lappeenrannassa Holiday Club Saimaa Golfin kentällä. Karsintakiertueen viimeinen kisa eli Jukurit Golf pidetään 24.-25.8.2018 Mikkelissä Porrassalmen Golfissa. Vielä ehdit mukaan tunnelmaan ja testaamaan miltä tuntuu golflyönti kultainen kypärä päässä ja lätkähanskat käsissä. Jäljellä on yhteensä 27 finaalipaikkaa, joten eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka juuri Sinä olet se voittaja, joka lähtee Team Finland joukkueen jäsenenä kohti Malesian Johor Bahrua lokakuussa 2018.

Tule mukaan Golfliigaan!

Liisa Siitonen