GolfLiiga avajaisristeily Viking XPRS

GolfLiigan toimihenkilöt, kiertueen edustajat sekä kumppanit viettivät mahtavan päivän tiistaina 24.4. Viking XPRS -laivalla. Matkalla käytiin läpi tulevan kiertueen konseptia sekä yhteistyötä jääkkiekko Liigan kanssa. Kaikki on valmista kauden avaukseen Pickalassa 11.5. jolloin HIFK isännöi nimikkotapahtumaansa.

GolfLiiga tuotteet olivat hyvin esillä ja jokaisella Liiga-paikkakunnalla on saatavilla oman joukkueen tunnuksilla tuotteita. Tunnusta väriä

IMG_2122.JPG

GolfLiiga -kiertueen sosiaalisen median markkinoinnista vastaavan Xennek Oy:n Liisa Siitonen kertoi miten kiertue tulee näkymään somessa. Hän kertoi millä keinoilla mukana olevat kentät voivat edistää kiertueen näkyvyyttä ja miten he saavat omalle toiminnalleen paremman vastineen

Esim. #GolfLiiga #liiga #Pickala #HIFK

IMG_2132.JPG
Raine Kinnunen