WAGC 2023 PARIKISA PORVOO GOLFISSA JA HETI TULI HOLARI !

Hole in one!

Sami Ryynänen, PBG

WAGC 2023 parikisa starttasi Porvoo Golfinkentällä lauantaina 29.4. klo 8.00. Sää oli aamusta koleahko, mutta kisan saimme onneksi viedyksi läpi ilman luvattuja sateita ja kisan tulostaso oli hyvä. 6 kärkiparia pelasi tuloksen 65 lyöntiä netto tai paremmin.

Porvoon Golfklubia edustavat Tony Klemets ja Niko Pulkkinen veivät Lakeside Golfin finaalipaikat tuloksella 61 lyöntiä netto.

Kisan toiseksi pelasivat myös Porvoota edustavat Kim Koivula ja Joni Koivuniemi tuloksella 64 lyöntiä netto ja Porvoon Perttu Korhonen ja SHG:n Matias Laurila olivat kolmantena tuloksella 65 lyöntiä netto.

HOLARIA PUKKASI !

Kisaan osallistui 46 paria ja niiden joukosta löytyi heti ensimmäisessä kisassa Hole In One pelaaja! Porvoo Golfin Sami Ryynänen teki Holarin reiällä 14. Samin mailavalintana oli rauta 7 ja hän juhlisti tapahtumaa tarjoamalla kuohujuomaa klubilla koko porukalle! Isot onnittelut Samille ja hän sai palkinnoksi "pikkurepun", jossa oli palloja tulevia Holareita varten ja muuta lajiin liittyvää tavaraa. Lisäksi Sami on mukana sponsorimme Elämyshuviloiden järjestämässä kauden päätteeksi arvottavassa Himoksen lomapaketissa ( 2 vrk golfloma neljälle sisältäen majoitukset ja greenfeet). Nyt on sitten Sami ns. kuskin paikalla ja me jäämme odottamaan tuleeko kiertueella lisää Holareita...

RANKING

Aiempiin vuosiin poiketen haluamme tuoda kisoihin mukaan myös RANKING kisan. Kakkoseksi jääminen ei ole koskaan kivaa, joten koko kiertueen aikana 2 parasta nettotulosta saa myös osallistumisoikeuden Lakeside Golfin Suomen WAGC 2023 parikilpailun finaaliin syyskuussa, joten ensimmäinen Ranking lista on seuraava:

  • RANKING 1: Kim Koivula (PBG) ja Joni Koivuniemi (PBG) 64 lyöntiä netto

  • RANKING 2: Perttu Korhonen (PBG) ja Matias Laurila (SHG) 65 lyöntiä netto.

Seuraava parikisa on Kytäjä Golfissa lauantaina 13.5.2023, joten sen jälkeen tsekataan finaaliin pääsevä pari ja tuleeko tuohon Rankinglistaan muutoksia.

 
 
 
Olli PalkamoPorvoo Golf